fbpx

Goede online zichtbaarheid en een hoge ranking op Google zijn onmisbaar voor alle bedrijven die online zijn geori├źnteerd.

Wat is SEO?

Natuurlijk kan ik hier beginnen om uit te leggen wat SEO is en waar het voor staat maar waarschijnlijk weet je dit allemaal wel maar ben je op dit moment niet tevreden met de resultaten!

Dat is ook de belangrijkste reden waarom je op deze pagina bent gekomen, je wilt beter gevonden worden en het liefst tegen zo min mogelijk kosten en zoveel mogelijk opbrengsten.

Natuurlijk heb ik niet voor iedereen een panklare oplossing maar we kunnen wel heel snel een scan maken van je website om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Toch even een korte uitleg waar  SEO voor staat.

SEO staat voor 'Search Engine Optimization' ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat je je website verbetert, zodat je beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Met andere woorden, je kunt SEO inzetten voor een hogere populariteit van je website en daarmee voor meer bezoekers die klant worden, contactinformatie bij je achterlaten of zich abonneren op je nieuwsbrief.

Veel bezoekers

Veel bezoekers op je website krijgen is geen enkel probleem. Je geeft veel geld aan advertenties uit in Google en je bent voor iedereen zichtbaar een klikbaar. Maar heb je iets aan heel veel bezoekers? Ja en nee, bezoekers op je website zijn cruciaal om je doelstelling te halen maar je hebt het meeste aan bezoekers op je site die echt iets van je willen.

Bijvoorbeeld: je hebt een website met auto onderdelen, dan wil je graag mensen op je site hebben die naar alle waarschijnlijkheid de auto kapot hebben en op zoek zijn naar een nieuw onderdeel. Deze mensen zijn zeer belangrijk om naar je site te krijgen. Je hebt niet zoveel aan bijvoorbeeld kinderen die op zoek zijn naar een nieuwe game.