fbpx

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

SEA is een vak apart, iedereen kan wel een campagne opzetten in google adwords.
Of het nu een campagne via google shopping om je producten te promoten of op een aantal zoekwoorden dit is door de meeste mensen wel op te zetten. Maar dan.......

Hoe analyseer je de data, aan welke knoppen kun of moet je draaien om tot een beter resultaat te komen?
Daarin wil ik jou graag helpen.
We gaan ervoor zorgen dat je meer besef krijgt wat een campagne doet en wat het vooral niet doet. Zodat je je met het zelfde budget meer mensen bereikt en je doelstelling worden bereikt.

SEA staat voor (Search Engine Advertising), hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Door te adverteren op internet kun je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten.

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden) waarbij wordt afgerekend per klik, wordt ook wel CPC (cost per click) of PPC (pay per click) genoemd.

Synoniemen zoekmachine-adverteren

Synoniemen voor zoekmachine-adverteren zijn o.a. Search Engine Advertising, SEA, Search Advertising, Paid Search, Sponsored Search en combinaties en varianten van deze termen.