Je eerste stap naar meer bekendheid

Wat goed en dapper dat je langs komt om te kijken of je beter gevonden kunt worden op het internet.

Je hebt waarschijnlijk al een website of je wilt binnenkort beginnen. En dan wil je natuurlijk graag dat mensen je vinden om je producten, diensten of verhaal onder de aandacht te brengen.

Waarom?

Omdat ik zelf ook het probleem heb gehad dat ik niet of slecht gevonden werd.  Ik ging opzoek naar specialisten en kwam in contact met verschillende bedrijven die mij zou helpen. Na een paar 1000 euro kom je erachter dat er weinig tot niets is gebeurd en/of is veranderd, in ieder geval voor je gevoel en in de statistieken.
Dat vind ik nog steeds het meeste frustrerende aan deze business.Uniek!

Ik ga het compleet anders doen! Geen duur uurtarief of gouden bergen beloven dat je binnen 1 week op de nummer 1 positie in Google staat.
Ik ga je helpen om meer business te generen, je beter te laten vinden zowel in het betaalde als niet betaalde zoek verkeer en op andere kanalen zoals sociaal media en derde partijen, (affiliate marketing, vergelijking sites, enz) Dit doen we niet klassikaal of in een videoboodschap voor 10-tallen andere ondernemers, maar persoonlijk 1 op 1 via mail, telefoon of live.


Kosten

Je betaalt alleen maar voor de resultaten.
Dit kan een percentage van je omzet of resultaat zijn of welke andere manier dan ook maar alleen op basis van groei, dit gaan we gezamenlijk bepalen.

Spreekt dit je aan? Betalen voor resultaat? Meld je dan nu aan.
Samen gaan wij ervoor zorgen dat je resultaten en vindbaarheid beter worden.


“sinds mijn eerste contact heb ik een eerlijk en veilig en oprecht gevoel. Snoeijenbos Consultancy heeft mij verder gebracht dan ik verwacht had, laat mij zelf ook veel dingen doen zodat het ook voor mij heel erg leerzaam is en ik ook zelf voor een gedeelte aan de knoppen mag draaien. Ik blijf nog een lange tijd klant. ”

- Mielo C.E.O Kristalglas.nl