fbpx

Met de opkomst van de smartphones neemt het internetgebruik op mobiele toestellen enorm toe. Al bijna de helft van het internetgebruik vindt plaats via mobiele toestellen en dit percentage zal de komende jaren alleen maar toenemen. Om die reden is het voor het bedrijfsleven belangrijk om de online activiteiten hierop aan te passen en hiermee het stijgend aantal mobiele bezoekers te voorzien van informatie.

Qua mobiele toepassingen voor bedrijven waren er tot op heden maar twee mogelijkheden, de mobiele site en een App. Een mobiele site is best breed in te zetten, maar mist een aantal essentiƫle functionaliteiten. Een eigen App laten maken is voor veel bedrijven niet interessant vanwege de te hoge kosten. De WebApp is de oplossing!

De WebApp is het best te omschrijven als een combinatie van een mobiele site en een App. Het kan zeer breed worden ingezet en heeft de uitstraling van een echte App. De kosten van een WebApp zijn in vergelijking met een mobiele site en een App erg laag en daarom voor ieder type bedrijf interessant.

Een WebApp is het best te omschrijven als een combinatie van een mobiele website en een echte App. Geen gedoe met appstores en ingewikkelde toelatingseisen, een WebApp is direct te gebruiken op een iPhone, Blackberry en Android smartphone. Een WebApp heeft dezelfde look and feel van een echte App, maar de kosten voor een WebApp zijn vele malen lager dan de kosten voor een echte App. Wij bouwen de WebApps volledig in HTML 5 en de mogelijkheden en functionaliteiten zijn zeer uitgebreid! Iedere WebApp wordt door ons op maat aangeleverd en u kunt deze zelf volledig beheren middels ons CMS (Content Management Systeem).

Koppeling met uw website
In sommige gevallen is het mogelijk om content van uw website geheel geautomatiseerd in de webapp op te nemen. De nieuwe content op uw website wordt dan direct getoond in uw webapp.
Wij leveren onze klanten standaard een script aan waarmee mobiele bezoekers van de website worden doorgelinkt naar de webapp. Met dit script worden bezoekers vanaf een Iphone of Android doorverwezen naar de webapp. Voor meer informatie en/of een demo kunt u contact met ons opnemen.